by-number går på nettet

by

Endelig oprandt dagen hvor kunne klippe den røde snor til det nye univers omkring by-number – vores egen serie af produkter. Alle under mottoet: innovative produkter til det moderne hjem.

by-number er en produktserie der har levet en lidt omskiftelig tilværelse. Tidligere har vi intet (fysisk) haft med distributionen at gøre, og produkterne blev solgt i forskellige butikker fortrinsvis i Danmark, men også med udemærket salg til andre lande i EU.

Vi har nu overtaget distributionen og vil fortsat bestræbe os på at nå ud til fysiske butikker.

Hvorfor så et websalg? Vi lægger altid meget hjerteblod i udviklingen af produkter, og vil selvfølgelig også at de præsenteres bedst muligt – hvilket vi mener vi rammer med vort nye univers – samtidigt giver det os en mulighed for en direkte dialog med kunderne (bla. via denne blog) som vi ikke hidtil har haft. Og kombinationen af butikssalg og mulighed for online tilkøb vil i virkeligheden understøtte hinanden…

Tjek siden ud på www.by-number.com

Reklamer

Tags: , ,

4 kommentarer to “by-number går på nettet”

 1. Mattias Skovhøj Says:

  Det tog mig rimelig lang tid at finde ud af, hvordan jeg fandt produkterne….. Jeg kunne jo se, at der var en indkøbskurv – men hvor hulen var produkterne henne??

  Derudover er det noget skidt med alt det flash, fordi man i IE får sådan en grim ramme rundt om. Jeg ved, at det er teknisk muligt at fjerne denne ramme. Se http://www.hattricknews.dk

 2. Jacob Says:

  Hej Mattias

  Ja, det er altid et sats når man laver et anderledes layout for en webshop – og vi ved at det kan skabe problemer for forståelsen, og prøver da også via forsiden at skære det lidt mere ud i pap. Men vi er overbeviste om at dette giver en god oplevelse for de personer der er inde på siden.

  Ang. flash rammen kan jeg ikke være mere enig – det har også irriteret mig længe, men vidste ikke der var en måde at omgå dette. Tak fordi du gjorde opmærksom på dette – vi vil prøve at implementere det på siden.

  Mvh

  Jacob…

 3. Jens Lund Says:

  Flot hjemmeside, man får helt lyst til at købe nogle julegaver….

  Jeg var lige inde på DOK54´s hjemmeside, fodnoten henviser til Havnegade i Kolding…. Det skal I nok lige have rette.

  mvh
  Jens

 4. Thomas Says:

  Hej Jens

  Tak for de fine ord.
  Du har ret i at DOK 54´s hjemmeside ikke er up to date, men vi er i fuld gang med at lave en ny, som gerne skulle blive lanceret i starten af det nye år.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: