Flere besøgende på fagmesser.

by

Endnu engang har vi designet og bygget messestand for Temponik. Denne gang var vi i Nürnberg i sydtyskland på ”Euroguss 08”, som er en fagmesse inden for metalstøbning. I modsætning til forrige gang, hvor vi var i Frankfurt på ”Euromold”, havde vi valgt at designe en stand der ikke krævede mere end én dag for én person at bygge op. Det tager alligevel en dags tid at kører derned, en dag at bygge op og en dag at kører hjem igen – så for at bruge vores tid mest rationelt havde vi valgt at kun en skulle af sted denne gang. Det blev så mig der tog turen – den er lidt lang alene skulle jeg hilse at sige.
Vi havde samtidig valgt at lave en messestand der ikke krævede at vi skulle komme derned for at pakke standen ned igen, både for at spare kunden for den ekstra udgift det koster for at få os ned og pakke ned, men også for at spare vores tid.

Denne gang lavede vi en forholdsvis åben intim stand, ved at hænge nogle af de emner som Temponik støber i en snor ned fra loftet i standen. Dette virkede både som et udstillingsvindue og som en væg ud til gangen. Dette fik stor opmærksomhed – selv da jeg gik og byggede standen op – folk skulle lige hen og kigge og rører ved de forskellige emner. Vi havde lavet et emnekort der fortalte lidt om den kunde som de havde lavet emnet til og hvilket materiale det var lavet i. Derudover havde vi denne gang lagt plancherne ned på jorden i stedet for at hænge dem på væggen. På denne måde kunne de besøgende står ude på gangen og læse dem i ro og fred.

Alt i alt en rigtig god messe, Temponik havde over 100 seriøse besøgende – altså besøgende som der skulle følges op på – på de 3 dage messen varede. Så man må konkludere at fagmesser er værd at satse på, da du har ramme din målgruppe meget præcis.

Reklamer

Tags: , , , ,

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s


%d bloggers like this: